Ingrediente pentru 2 persoane:
- 2 felii de paine ,
- 1 rosie taiata felii rotunde,
- 2 felii de sunca afumata,
- 2 felii cascaval,
- 2 oua,
- cateva feliute fine de ceapa,
- 2 linguri ulei de masline,
- sare,
- rozmarin tocat.
Se poseaza ouale :intr-o ceasca mai mare se pune o bucata mare de folie de plastic,se stropeste folia cu ulei de masline,putina sare si putin rozmarin uscat tocat,se sparge oul,se strange usor folia si se leaga.Se pune in vasul cu apa clocotita pe foc si se lasa sa fiarba in jur de 3 minute.
Separat se taie 2 felii de paine neagra sau taraneasca sau de care prefera fiecare,se aseaza o felie mare de sunca,felii rotunde de rosie,ceapa tocata julien foarte fin,cascavalul,cateva picaturi de ulei de masline .Se scot ouale din apa,se desfac cu atentie si se aseaza pe cascaval.Se baga tartina la cuptorul incins pentru circa 3 minute.Branza trebuie sa se topeasca si oul trebuie sa fie moale.Se aseaza pe platou si se presara rozmarin tocat. Un mic dejun satios si foarte bun!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu