duminică, 23 martie 2014

MANCARE DE SPANAC CU AFUMATURA

         Avem nevoie de:
  • 400 g spanac,
  • 200 g costita afumata sau orice altcevacare sa aiba si putin grasime,
  • 1 lingura ulei de masline,
  • 2 fire ceapa verde,
  • sare si piper.
       Spanacul se spala foarte bine,frunza cu frunza,se desprind coditele si se lasa la scurs. Costita afumata se taie felii foarte fine si se pune intr-o tigaie incapatoare la prajit in uleiul incins.Cand costita este rumenita se adauga ceapa verde taiata bucati potrivite si se lasa pana se inmoaie usor ceapa dupa care se adauga frunzele de spanac,intregi.Se sareaza si se pipereaza si trebuie sa fie gata in maxim 4 minute,atunci cand s-a inmuiat spanacul.Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu