FOI CU CREMA DE CACAO
Pentru foi avem nevoie de 3 oua care se freaca cu 9 linguri de zahar,un praf de sare,9 linguri de ulei ,1 lingurita de amoniac stins cu suc de lamaie si faina cat cuprinde,pana se formeaza un aluat mai tare.Se coc 3 foi pe fundul tavii mari de aragaz.Mie mi-au iesit 4 foi mai subtiri.
Pentru crema se fierbe 1 litru de lapte dulce.4 oua se freaca cu 250 g zahar ,4 linguri faina,2 linguri cacao de buna calitate si cateva linguri de lapte.Cand laptele fierbe se adauga compozitia si se lasa cam 10 minute pana se ingroasa la foc mic.Eu am adaugat zahar vanilat la final.Prajitura se monteaza cu crema calduta.Se lasa la rece cel putin 3 ore pana sa se taie,de preferat este sa stea o noapte la frigider.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu