duminică, 16 martie 2014

CHIFTELUTE DE LEGUME

        Ingrediente:
  • 3 cartofi,
  • 2 morcovi,
  • o jumatate de telina potrivita ca marime,
  • 1 pastarnac,
  • 2 oua,
  • 4 catei de usturoi,
  • patrunjel verde tocat,
  • sare si piper,
  • 2 linguri de pesmet.
        Se pun la fiert cartofii curatati de coaja si taiati cuburi,morcovii taiati bucati potrivite pastarnacul si telina.Cand sunt fierte legumele se scurg si se paseaza bine .Se amesteca cu ouale batute,sare si piper dupa gust,catei de usturoi zdrobiti,patrunjelul si pesmetul.Se omogenizeaza bine si se formeaza chiftelute potrivit de mari care se prajesc in ulei incins.Se servesc calde ca garnitura dar si reci sunt foarte bune sub forma de sandvis.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu