INGREDIENTE:
- 1lingura ulei,
- 500 g carnati de porc de calitate,
- 1 ceapa tocata marunt,
- 4 catei de usturoi tocati,
- 3 ardei capia sau gras curatati de seminte si taiati felii,
- 1 lingurita maghiran,
- 1 lingurita busuioc,
- 400 g rosii din conserva,
- 1 lingurita zahar brun,
- sare si piper.
Se caleste ceapa tocata marunt 10 minute pana se inmoaie,la foc mic,se adauga usturoiul si ardei si se mai las pe foc inca 5 minute,dupa care se adauga si restul de ingredinte,plantele aromatice si rosiile,zaharul brun,sarea si piperul.Se aduce in punctul de fierbere,se reduce focul mic si se fierbe tocana pentru 15 minute fara capac.La final se adauga si carnati si mai se lasa pe foc pentru 5 minute.
Se poate servi cu paste,cartofi sau fasole batuta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu