joi, 26 iunie 2014

TACO CU CARNATI

        Umplutura se pregateste din carnati taranesti, fara aroma pregnanta de usturoi si nici foarte grasi care se taie felii potrivit de groase si se pun la prajit in putin ulei impreuna cu o ceapa tocata si un ardei gras taiat felii. Se adauga cateva linguri de porumb din conserva, felii de rosii si o lingura de pasta de tomate. Se sareaza si pipereaza, se adauga ardei iute si se rade cascaval cand se umple tortita.
        Intr-o tigaie incinsa se adauga 2 picaturi de ulei, se aseaza tortita, umplutura pregatita si se rade cascaval. Se lasa cat sa se rumeneasca frumos tortita.
       Cantitatile sunt in functie de cate tortite se servesc si de gusturi. 
       Se servesc cu sosuri speciale pentru taco din comert sau pregatite acasa.
       Un sos foarte simplu si foarte popular in Mexic se pregateste din 4 rosii mari oparite in apa cu sare pana se inmoaie, se decojesc si se blendeaza cu putina apa in care au fiert, 2 linguri de ulei, 2 catei de usturoi, 2 chili, oregano, sare si piper.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu