Se fierb cativa cartofi cu coaja,in apa cu sare. Se lasa sa se raceasca si se taie julien un ardei rosu. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei de masline, se curata de coaja un catel de usturoi, se preseaza usor cu lama cutitului si se pune in tigaie cat sa dea aroma uleiului, dupa care se adauga ardeiul si se lasa 3-4 minute cat sa se inmoaie putin.
Se monteaza platoul astfel: se taie felii mai groase de cartof, se aseaza deasupra feliile de ardei, felii rotunde de rosii si bucatile de ansoa rulate in centru. Se sareaza si pipereaza, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu busuioc tocat proaspat.
Se monteaza platoul astfel: se taie felii mai groase de cartof, se aseaza deasupra feliile de ardei, felii rotunde de rosii si bucatile de ansoa rulate in centru. Se sareaza si pipereaza, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu busuioc tocat proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu