miercuri, 25 iunie 2014

PRAJITURA RUDY

        Ingrediente:
  • 400 g faina,
  • 250 g unt,
  • 150 g zahar,
  • 1 galbenus,
  • 2 linguri cacao neagra,
  • 1 plic de praf de copt,
  • un praf de sare.
       Din aceste ingrediente se face un aluat care se imparte in 2, se infoliaza si se baga la congelator pentru circa 15 minute.
       Pentru umplutura avem nevoie de:
  • 800 g branza dulce,
  • 4 oua si albusul ramas de la aluat,
  • 250 g zahar,
  • vanilie.
       Se amesteca bine toate ingredintele.
       Intr-o tava de 20/30 cm se aseaza hartia de copt,se rade prin razatoare mare jumatate de aluat, se aseaza crema de branza,se niveleaza si se rade cealalta jumatate de aluat. Se rade aluatul uniform pe toata suprafata tavii,nu se preseaza. 
       Se coace circa 40 de minute la 180 de grade. Se raceste bine prajitura si numai dupa aceea se poate taia.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu