duminică, 1 iunie 2014

PIEPT DE PUI MARINAT LA TIGAIE

            Ingrediente:

  • 2 bucati de piept de pui fara os si fara piele,
  • 1 lingura boia dulce de ardei,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 lingurita de oregano uscat,
  • 1 lingurita boabe de mustar,
  • sare si piper,
  • 1 linguri de suc de lamaie,
  • 1 lingura miere de albine.
        Usturoiul se toaca marunt,semintele de mustar se strivesc si se amesteca cu toate celelalte condimente intr-un bol. Pieptul de pui se subtiaza cu ajutorul cutitului pana se obtine o friptura mare si potrivit de groasa. Se aseaza in bolul cu marinata si se lasa peste noapte,acoperit,la frigider. Se unge tigaia cu ulei de masline si se prajeste la foc mic pana ce carnea este bine facuta. Carnea va fi suculenta datorita marinatei si foarte aromata.Se poate adauga in marinata fulgi de ardei iute sau boia iute si se serveste cu salata,orez sau cartofi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu