marți, 20 mai 2014

PENNE CU LEGUME


        Ingrediente pentru 4 persoane:

  • 400 g paste tip penne,
  • 1 dovlecel,
  • 2 ciuperci,
  • jumatate de ardei gras rosu,
  • cateva rosii cherry,
  • 1 ceapa,
  • 4 catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • 3 linguri de ulei de masline,
  • cateva frunze de oregano verde.
       Pastele se fierb in multa apa cu sare.
       Intr-o tigaie se pune uleiul la incins,se toaca ceapa marunt si se pune peste uleiul incins.Cand ceapa incepe sa se inmoaie se adauga usturoiul taiat lamele si legumele pe rand, ciupercile tocate foarte marunt,ardeiul taiat felii mari,dovlecelul taiat felii subtiri pe lung si rosiile cherry intregi.Se lasa cateva minute cat sa se intrepatrunda aromele, legumele trebuie sa fie crocate.Se sareaza si se pipereaza si se servesc fierbinti alaturi de paste.Se poate rade parmezan sau alta branza si se pot rupe cateva frunze de busuioc sau oregano.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu