miercuri, 28 mai 2014

BRIOSE CU SUC DE PORTOCALE SI ZMEURA

         Ingrediente:
  • 2 oua,
  • 150 g zahar,
  • 250 g faina,
  • 9 linguri de ulei,
  • 9 linguri de suc de portocale proaspat stors,
  • 1 plic praf de copt,
  • coaja rasa de la o portocala,
  • 1 praf de sare,
  • 150 g zmeura.
        Se mixeaza ouale intregi cu zaharul si sarea pana se topeste zaharul,se adauga uleiul lingura cu lingura,apoi faina si sucul de portocale alternativ,o lingura de faina,una de suc pana se incorporeaza totul. Se adauga coaja de portocala rasa si praful de copt si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se imparte in hartiile de briose si pe deasupra se pune zmeura.Se coc la 180 de grade circa 20 de minute. Sunt parfumate si foarte pufoase!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu