luni, 19 mai 2014

CIUPERCI UMPLUTE CU CARNE

        Avem nevoie de :

  • 8 ciuperci mari,
  • 200 g carne tocata de vita si porc,
  • o ceapa,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 2 rosii decojite si taiata marunt,
  • marar verde,
  • sare si piper,
  • 50 g cascaval ras.
      Se spala bine ciupercile,se usuca si se scot piciorusele.Palariile se decupeaza usor pe marginile interioare cu un cutit si se curata interiorul cu ajutorul unei lingurite.Se aseaza palariile in tava tapetata cu hartie de copt,se sareaza si pipereaza si se lasa deoparte.
      Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa cateva minute sa se inmoaie usor.Se toaca marunt piciorusele de la ciuperci si resturile de la palarii si se adauga peste ceapa impreuna cu carne tocata.Se lasa sa fiarba inabusit la foc mic,se adauga si rosiile si se lasa sa scada.La final se sareaza, pipereaza si se adauga mararul tocat. Cu aceasta compozitie se umple fiecare ciupercuta si deasupra se presara cascaval ras.
       ....aici inainte de copt....



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu