Avem nevoie de:
Cand aluatul este crescut se imparte in bile cat oul,se formeaza suluri si se infasoara in forma circulara.Se unge cu galbenus si se presara semintele.Se coc in cuptorul incins in prealabil circa 30 de minute la 200 de grade. Crocante in exterior si pufoase in interior, aceste chifle pot fi servite calde cu unt sau pot inlocui painea cu mult succes.
- 800 g de faina,
- 20 g drojdie proaspata,
- 1/2 lingurita de sare,
- 1 lingurita de zahar,
- 4-5 linguri ulei de masline,
- 1 galbenus,
- seminte de susan si floarea soarelui sau orice alte seminte preferate.
Cand aluatul este crescut se imparte in bile cat oul,se formeaza suluri si se infasoara in forma circulara.Se unge cu galbenus si se presara semintele.Se coc in cuptorul incins in prealabil circa 30 de minute la 200 de grade. Crocante in exterior si pufoase in interior, aceste chifle pot fi servite calde cu unt sau pot inlocui painea cu mult succes.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu