Blat de cacao insiropat cu sirop de zahar ars si capuccino,crema de ciocolata alba cu zmeura si merisor.Cum pe blog este reteta de blat o sa scriu doar reteta de crema de ciocolata alba.
Ingrediente:
Se aseaza prima foaie de blat,se insiropeaza,se pune jumatate din cantitatea de crema si un strat dens de merisor si zmeura si apoi cealalta jumatate de crema.La final se insiropeaza a doua felie de blat si se aseaza deasupra.Se lasa la frigider 3 ore si se rastoarna pe platou. Se orneaza dupa preferinte.Aceasta cantitate de crema este pentru un tort micut de 2,0 kg si am optat pentru 2 foi de blat.
Ingrediente:
- 200 g ciocolata alba,
- 200 g frisca indulcita,
- 100 g smantana 20% grasime,
- 150 g zahar,
- 2 plicuri zahar vanilat,
- 100 g zmeura,
- 50 g merisor.
- 10 g gelatina,
- 150 ml lapte.
Se aseaza prima foaie de blat,se insiropeaza,se pune jumatate din cantitatea de crema si un strat dens de merisor si zmeura si apoi cealalta jumatate de crema.La final se insiropeaza a doua felie de blat si se aseaza deasupra.Se lasa la frigider 3 ore si se rastoarna pe platou. Se orneaza dupa preferinte.Aceasta cantitate de crema este pentru un tort micut de 2,0 kg si am optat pentru 2 foi de blat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu