Ingrediente pentru bilele de cocos:
- 250 g branza dulce sau crema de branza,
- 50 g de cocos,
- 3 linguri rase de amidon sau faina,
- 2 galbenusuri,
- 2 linguri cu varf de zahar pudra.
Ingrediente pentru blat:
- 4 oua,
- 5 linguri de zahar,
- 4 linguri de faina,
- 4 linguri de zahar,
- 50 g ciocolata cu cel putin 60% cacao,topita,
- un praf de sare,
- 1 lingurita praf de copt,
- 2 linguri de cacao neagra,vanilie.
Se poate servi in acest stadiu sau se poate decora cu capsuni proaspeti si jeleu de capsuni. Se taie la codita fiecare capsun pentru a forma o baza plana si se aseaza peste prajitura. Jeleul se pregateste din cativa capsuni care se blendeaza,se adauga zahar dupa gust si cateva linguri de apa si se fierb la foc mic pana se ingroasa putin.Se racoreste si se adauga jumatate de lingurita de gelatina dizolvata.Se stropesc capsunii cu acest jeleu si se lasa la frigider inainte de servire cel putin 3 ore.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu