miercuri, 16 aprilie 2014

BROWNIES-NEGRESA AMERICANA

        

            Ingrediente:

  • 200 g ciocolata,cel putin 65% cacao,
  • 200 g unt,
  • 200 g zahar brun,
  • 3 oua,
  • 40 g cacao neagra,
  • 80 g faina,
  • 2 linguri alune de padure zdrobite,
  • un praf de sare.
         Ciocolata se rupe bucati si se pune la baine marie impreuna cu untul sa se topeasca. Atentie,vasul nu trebuie sa atinga apa si temperatura nu trebuie sa depaseasca 70 de grade.Se amesteca bine,se da deoparte si se adauga pe rand ingredintele:faina si cacaoua cernute,praful de sare,zaharul si ouale unul cate unul iar la final alunele zdrobite.Compozitia obtinuta se coace intr-o tava de 20/20 timp de 25 de minute la 180 de grade.Nu este o prajitura pretentioasa,mie mi-a iesit foarte bine de fiecare data.Cand este gata se lasa in tava cateva minute.Trebuie sa aiba o consistenta cremoasa,nu trebuie lasata peste acest timp la cuptor pentru ca se usuca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu