Pentru tava de 20/30 avem nevoie de:
Compozitia trebuie sa fie moale si usor aerata,pentru asta optez ca o parte din maruntaie sa le toc cu cutitul,dupa copt drobul nu trebuie sa fie uscat,iar ceasca de supa in care au fiert maruntaiele ii da exact textuta dorita.
Eu prefer tava larga si nu din aceea de cozonac pentru a pune prapurul intreg iar oua fierte intregi nu pun niciodata.Drobul contine in compozitie suficiente oua si este un preparat satios, incat renunt la partea cu oua intregi.
- 2 inimi de porc,
- 1 rinichi de vita,
- 500 g ficatei de pui,
- 8 oua,
- 5 fire ceapa verde,
- 5 fire usturoi verde,
- 1 legatura patrunjel,
- 1 legatura marar,
- 1 prapur,
- 1 ceasca din zeama in care au fiert inimile si rinichiul,
- sare si piper macinat.
Compozitia trebuie sa fie moale si usor aerata,pentru asta optez ca o parte din maruntaie sa le toc cu cutitul,dupa copt drobul nu trebuie sa fie uscat,iar ceasca de supa in care au fiert maruntaiele ii da exact textuta dorita.
Eu prefer tava larga si nu din aceea de cozonac pentru a pune prapurul intreg iar oua fierte intregi nu pun niciodata.Drobul contine in compozitie suficiente oua si este un preparat satios, incat renunt la partea cu oua intregi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu