miercuri, 9 aprilie 2014

FRIGARUI DE PUI


            Avem nevoie de:
  • 6 pulpe superioare de pui,
  • 1 lingurita boia de ardei dulce(iute daca se vor picante),
  • 60 ml suc de lamaie,
  • 1 lingurita curry,
  • un varf de lingurita de scortisoara,
  • 1/2 lingurita de piper,
  • 1/2 lingurita zahar brun,
  • sare.
       Pulpele de pui se dezoseaza si li se scoate pielea.Toate condimentele se amesteca bine intr-un castron mare si bucatile de pui se ung bine cu acest amestec.Se lasa peste noapte la frigider,se scot si se taie bucati maricele,se infing in bete si se frig pana devin rumene si sunt bine facute. Se poate renunta la condimetele care nu sunt pe plac dar trebuie atentie mare la combinarea lor pentru a nu strica aroma.Ies in jur de 5-6 frigarui,depinde de cat de mari sunt pulpele.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu