Ingrediente pentru 2 persoane:
- 200 g spaghete,
- 2 cepe verzi,
- 2 catei de usturoi,
- jumatate de dovlecel,
- 200 g carne de vita tocata,
- o mana zdravana de frunze proaspete de spanac,
- 3 linguri de ulei de masline,
- 3 linguri de parmezan ras,
- sare si piper.
Intr-o tigaie mai mare se pune uleiul la incins.Ceapa verde se toaca marunt,inclusiv partea verde,usturoiul se taie lamele subtiri si se pun impreuna la prajit.Dupa cateva minute se adauga dovlecelul taiat betisoare subtiri si carnea tocata.Se amesteca pana ce carnea se integreaza in amestec,se adauga 100 ml apa in care au fiert pastele si se lasa pe foc potrivit pana sunt facute. Aproape de final se sareaza si pipereaza,se adauga pastele fierte si spanacul.Se amesteca bine si in 2 minute sunt gata.Daca frunzele de spanac sunt mari se pot rupe.Se servesc fierbinti cu parmezan ras .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu