Bucatile de pulpa de porc se sareaza si pipereaza.
Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline la incins si se adauga cateva boabe de ienibahar. Feliile de carne se rumenesc usor pe fiecare parte,se adauga si cativa catei de usturoi, jumatate cana de supa,crengute de cimbru si jumatate de cana de vin rosu sec. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea se fragezeste si sosul scade. Aroma cimbrului in combinatie cu cea a vinului e fantastica. Carnea astfel preparata se poate servi cu diverse legume, eu am ales rosii cherry trase in ulei de masline cu cativa catei de usturoi si frunze de busuioc si o mana de pastai.
Cantitatea de carnea este aleatorie circa 500-600 de grame pentru cantitatile de condimente date.
Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline la incins si se adauga cateva boabe de ienibahar. Feliile de carne se rumenesc usor pe fiecare parte,se adauga si cativa catei de usturoi, jumatate cana de supa,crengute de cimbru si jumatate de cana de vin rosu sec. Se lasa sa fiarba la foc mic pana ce carnea se fragezeste si sosul scade. Aroma cimbrului in combinatie cu cea a vinului e fantastica. Carnea astfel preparata se poate servi cu diverse legume, eu am ales rosii cherry trase in ulei de masline cu cativa catei de usturoi si frunze de busuioc si o mana de pastai.
Cantitatea de carnea este aleatorie circa 500-600 de grame pentru cantitatile de condimente date.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu