marți, 13 noiembrie 2012

CORNURI CU CIOCOLATA


         Ingrediente:

  • 200 ml lapte caldut,
  • 100 ml unt,
  • 25 g drojdie proaspata,
  • 2 oua,
  • 150 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • sare,
  • faina cat cuprinde pentru a forma un aluat moale dar nelipicios.
      Se dizolva drojdia in lapte,se bat ouale cu zaharul tos, cel vanilat si sarea,se amesteca cu untul caldut .Laptele se amesteca cu ouale batute,se adauga faina si se framanta in jur de 10 minute.Se lasa la crescut dupa care se intinde foaie de 0,80 cm,se taie triunghiuri,se umple cu nutela sau orice alta ciocolata groasa ,se ruleaza incepand de la baza mare si se coc in tava unsa sau tapetata cu faina in jur de 30 de minute la foc potrivit.


           Aici am folosit faina integrala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu