Va aduc azi o prajitura foarte buna, cu prune coapte si aromate, pufoasa si usor de preparat.
Se mixeaza 6 oua cu 300 g de zahar, un varf cutit de sare si 3 plicuri de zahar vanilat pana se formeaza o crema groasa,se soate mixerul,se adauga un iaurt mic, paharul gol de iaurt se umple cu ulei de floarea soarelui care se adauga,de asemenea. Cu ajutorul paletei se amesteca usor. Un plic de praf de copt se cerne impreuna cu 2 cani si jumatate de faina si se adauga treptat la compozitie amestecand continuu. Compozitia astfel obtinuta se toarna in tava de 20/30 cm unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru circa 40-50 de minute. Dupa primele 20 de minute se deschide cuptorul si se adauga jumatatile de la 1 kg de prune. La final se pudreaza cu zahar farin.
Se mixeaza 6 oua cu 300 g de zahar, un varf cutit de sare si 3 plicuri de zahar vanilat pana se formeaza o crema groasa,se soate mixerul,se adauga un iaurt mic, paharul gol de iaurt se umple cu ulei de floarea soarelui care se adauga,de asemenea. Cu ajutorul paletei se amesteca usor. Un plic de praf de copt se cerne impreuna cu 2 cani si jumatate de faina si se adauga treptat la compozitie amestecand continuu. Compozitia astfel obtinuta se toarna in tava de 20/30 cm unsa cu unt si tapetata cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru circa 40-50 de minute. Dupa primele 20 de minute se deschide cuptorul si se adauga jumatatile de la 1 kg de prune. La final se pudreaza cu zahar farin.
Ceva delicios!
RăspundețiȘtergere